Nieuws


 

27-05-2016

Bijeenkomst “een dagje Drenthe” en “een nachtje Drenthe” uitgesteld

pitchenput

De aangekondigde bijeenkomst op donderdag 23 juni wordt op veler verzoek UITGESTELD tot september. Het tijdstip (in de TT-week) en de periode (zo dicht voor het hoogseizoen) waren helaas voor velen de reden om af te melden.

 

 

 

In september houden we dus weer een bijeenkomst van onze platformen “Een dagje Drenthe” en “Een nachtje Drenthe” op de unieke locatie van Pitch en Putt in Koekange. Inloop is van 09:00 uur tot 09:30 uur. Vanaf 09:30 uur tot 11:45 uur een aantal sprekers en gelegenheid tot netwerken. Het bijwonen van deze bijeenkomst is GEHEEL GRATIS.

De ultieme kans om te netwerken wordt u aangeboden door te blijven lunchen bij Pitch en Putt. De lunch bestaat uit een kopje soep, een variatie van luxe belegde broodjes, een Van Dobben kroket, zuivel en vruchtensap. Voor deze lunch wordt een bijdrage van € 9,95 gevraagd en voor de gasten die gebruik maken van deze lunch is er aansluitend een gratis korte clinic pitch en putt.

We zijn nog volop bezig met het programma. In ieder geval zal er een presentatie zijn van Monique Kranendonk en Sander Kats over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Social Media en het beheer hiervan. Zodra er meer van het programma bekend is zullen wij u hierover informeren.

 

 

Voorlopig programma (onder voorbehoud):

09:00 uur inloop

09:30 uur plannen en ideeën “een dagje Drenthe” en “een nachtje Drenthe” (Frans Musters)

10:00 uur update Social Media (Monique Kranendonk)

10:20 uur pauze en gelegenheid tot netwerken

10:45 uur eenvoudig beheer Social Media (Sander Kats)

11:15 uur << presentatie volgt nog>>

11:45 uur gelegenheid tot netwerken

12:15 uur lunch (zie bovenstaande tekst)

13:00 uur Clinic pitch en putt

 

NADERE berichtgeving volgt!